Skip to main content

Über uns

Wij zijn een bedrijf dat sinds 1992 op de markt is en gespecialiseerd is in de productie van papieren verpakkingen voor voedselverpakkingen.

De eerste producten in ons aanbod waren verpakkingen voor een kleine gastronomie, gevolgd door gevouwen en platte zakken. Kort daarna verschenen er bladen en papieren in de rol.

De groeiende vraag op de markt resulteerde in een geleidelijke uitbreiding van het machinepark en de verhuizing van het hoofdkantoor van het bedrijf naar Nowin in de buurt van Kielce, waar een modern kantoor- en sociaal gebouw met een productie- en magazijnhal werd gebouwd.

Sinds 2019 is de productie van blokzakken met een plat handvat van start gegaan, wat aanzienlijk heeft bijgedragen aan het vergroten van het concurrentievermogen van het bedrijf op de markt en de mogelijkheid van een uitgebreide levering aan klanten in het segment papieren verpakkingen.

Systematische toename van middelen en productiecapaciteit door de implementatie van nieuwe investeringen stelt ons in staat om een breed scala aan producten aan te bieden met diverse parameters en eigenschappen.

Onze verpakkingen zijn te vinden in de grootste supermarkt- en hypermarktketens in Polen en in het buitenland.

Een van onze prioriteiten is constant zorgen voor het milieu. Daarom hebben we onze eigen rioolwaterzuiveringsinstallatie, we hebben een systeem geïmplementeerd om de hoeveelheid afval tijdens het productieproces te verminderen.

Ons doel is om klanten uitgebreid en professioneel te voorzien van hoogwaardige producten die zijn afgestemd op hun behoeften.

Alle KIEL-PAK-verpakkingen zijn uitsluitend gemaakt van gecertificeerde grondstoffen.

We hebben een FSC® certificaat.

We hebben een BRC certificaat.

Wij zijn lid van de Poolse Kamer van Flexografen.

Wij zijn de winnaar van Business Gazelles.